Još jedan Lalatovićev pik otišao u inistranstvo: Čavrić tri godine u Genku!

Izvor: Sportal.rs, 02.Sep.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Lalatovićev pik otišao u inistranstvo: Čavrić tri godine u Genku!

Desno krilo OFK Beograda i jedan od najboljih igrača ekipe sa Karaburme, Aleksandar Čavrić, karijeru će nastaviti van granica domovine. Žele Fosen je iz Genka prešao u Midlsbro, pa je belgijski klub morao da nađe zamenu za napadača.

Belgijski mediji objavili su da je rešenje pronađeno u Srbiji, u redovima "romantičara", pošto je Genk završio transfer 20-godišnjeg ofanzivca Aleksandra Čavrića iz OFK Beograda. Kako se navodi, igrač kojeg je trener Crvene zvezde Nenad >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Lalatović želeo da vidi u svom sastavu, potpisao je ugovor na tri godine sa mogućnošću produžetka na još dve sezone.

Čavrić je u novoj sezoni postigao tri pogotka u tri meča u kojima je igrao, a osim Genka za njega su interesovanje pokazali Bazel i Marsej. Čavrić (1,86 m) može da igra na različitim pozicijama u timu,  desno krilo, levo krilo i drugog napadača. Visina obeštećenja još uvek nije poznata. U Genku Čavriću će društvo praviti Sergej Milinković-Savić, koji je tokom letnjeg prelaznog roka stigao iz Vojvodine.

Tokom prelaznog roka još jedan fudbaler kojeg je Lalatović želeo karijeru će nastaviti u jačem šampionatu od Superlige. Rade Krunić je krajem avgusta iz Donjeg Srema otišao u italijansku Veronu.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.