Jedina Zvezdina deviza - Boldenova vrednost je 675.000 dolara

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedina Zvezdina deviza - Boldenova vrednost je 675.000 dolara

Makabi je na potezu

Sa odlascima na Malom Kalemegdanu nastavlja se i kod igrača koji nisu odigrali ni minut u dresu Crvene zvezde. U kasnim večernjim časovima odjeknulo je da Džona Bolden definitivno neće zadužiti opremu osvajača triple krune i da će karijeru nastaviti u Makabiju iz Tel Aviva. Ali, nije bilo poznato koliko će Crvena zvezda novca inkasirati od prodaje talentovanog australijskog krila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ponosu Izraela. 

Tokom noći, a posebno dana čaršijom su prostrujale brojne priče o vrednosti obeštećenja, ali odgovorni na Malom Kalemegdanu imaju samo jednu devizu - Boldenova vrednost je 675.000 dolara (584.000 evra).

Toliki je, podsetimo, iznos trening kompenzacije koju je Crvena zvezda mogla da inkasira od Filadelfije, u slučaju da su se Seventisiksersi odlučili da Boldena zadrže posle dobrih igara u Letnjoj ligi. Kako, međutim, za najboljeg mladog igrača MOZZART Superlige u ovom momentu nema mesta u krcatom rosteru Filija, Makabi je krenuo u punu ofanzivu i sa igračem dogovorio sve uslove saradnje.

Novi trener Makabija Neven Spahija lično je gledao Boldena na delu i bio zadovoljan onim što je mogao da vidi. Zbog toga je, jasno je, i poručio čelnicima kluba da mu dovedu mladog atletu sa Malog Kalemegdana.

Dok bi Bolden trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor, još se čeka da zvanični dogovor dva kluba oko obeštećenja.

Zvezda je svoje rekla, sada je na redu Makabi.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.