Jaka Blažič oduševio navijače: Ne odlazim iz Zvezde!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaka Blažič oduševio navijače: Ne odlazim iz Zvezde!

"Sve što se danas piše o mom odlasku iz Zvezde je neistina", naglasio je Slovenac

Jaka Blažič ostaje igrač Crvene zvezde! Iako su pojedini mediji preneli informacije specijalizovanog košarkaškog portala Eurohoops da miljenik navijača napušta klub na kraju sezone i seli se u Tursku, slovenački bek odgovorio je na brojne glasine i tako ekspresno stavio tačku na to gde će nastaviti karijeru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Sve što se danas piše o mom odlasku iz Zvezde je neistina!! Imam ugovor sa Zvezdom!! Idemo dalje, ima još puno da se igra", napisao je Jaka Blažič na društvenim mrežama i obradovao sve u klubu.

Borbeni atleta je u Crvenu zvezdu stigao u leto 2013. godine i sa nedavno krunisanim šampionima Jadranske lige potpisao ugovor na tri godine (2+1). Ali, kako sada stvari stoje, izgleda da će Blažič i naredne sezone nositi dres voljenog kluba.

Jaka Blažič je ove sezone u Jadranskoj ligi beležio blizu osam poena i skoro tri skoka po meču, dok je u Evroligi upisivao po osam poena i nešto više od dve uhvaćene lopte.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.