Jaka Blažič ide među crno-bele?

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaka Blažič ide među crno-bele?

Iako je još uvek pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, slovenački reprezentativac Jaka Blažič će ovog leta izgleda promeniti klupske boje.

Prema poslednjim informacijama koje danas stižu iz Turske, tamošnji Bešiktaš je ozbiljno zainteresovan za usluge Jake Blažiča, pa ne bi bilo neočekivano ukoliko uskoro dođe do ovog transfera.

Naime, turski crno-beli traže zamenu za Rajana Brokofa, koji je nedavno otišao u Rusiju, a Blažiča vide kao dobar izbor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Bek Crvene zvezde Telekom prošle sezone je igrao promenljivo, a u Evroligi je ostvario prosečni učinak od 9,1 poena i 4,6 skokova po meču.

Uskoro ćemo ga gledati i na Evrobasketu, u dresu reprezentacije Slovenije, pa ukoliko pruži zapažene partije, možda se broj interesenata i poveća posle ovog takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.