Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Orlandić vodio Zvezdu do pobede protiv Lučanaca, Stojanović postigao evrogol (VIDEO)

U poslednjem kolu Jelen Superlige fudbaleri Crvene zvezde su, pred najvernijim navijačima na oproštaju kapitena Darka Lazovića od srpskog fudbala, savladali Mladost iz Lučana sa 3:1 (2:1).

Zanimljivo je da crveno-beli čak nisu uspeli da popune klupu na kojoj su se našla samo četiri igrača, što zbog povreda što zbog obaveza prema mladoj reprezentacijji. U prilično ležernoj igri obe ekipe tri gola pala su u prvih 45, tačnije 48 minuta. Najpre je u 25. minutu Orlandić >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << posle hiruški preciznog centaršuta Saše Stojanovića savladao Krznarića i tada je izgledalo da neće biti problema da domaći dođu do sva tri boda i tako okončaju prilično neuspešnu sezonu.
Ipak, dozu neizvesnoti golom u 34. minutu vratio je ukrajinski internacionalac Pavlov kojem nije bilo teško da posle odlične akcije svojih saigrača gurne loptu u mrežu Kahrimanovog gola. Zbog velikog broja povreda i prekida sudija Ilić je za tri minuta produžio prvi deo igre i baš u poslednjim sekundama Orlandić je i drugi put pogodio cilj i to iz ne toliko lake pozicije za njega. U drugih 45 minuta sve se praktično svdiolo na to da se Darko Lazović golom oprosti od Crvene zvezde, ali Čačaninu koji će od sledeće sezone igrati za Đenovu to nije pošlo od ruke iako je imao nekoliko vrlo dobrih prilika. Tačku na i u poslednjim momentima meča prelepim golom stavio je iskusni Saša Stojanović.

(Izvor: YouTube/Visekruna TV)
Takva igra mogla je da košta crveno-bele da je Jovanović desetak minuta pre kraja utakmcie bio prisebniji, ali kako je oklevao Lazić je stigao da ga izblokira i nedozvoli mu da savlada Kahrimana. Crvena zvezda sezonu završava sa 64 osvojena boda što je čak sedam manje od šampiona Partizana, te će igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope ukoliko UEFA izda licencu našem najtrofejnijem klubu što će se znati već u ponedeljak.  
Stadion: Rajko Mitić
Gledalaca:
oko 10.000
Sudija: Milan Ilić
Žuti kartoni:
Lazić (Crvena zvezda) – Pavlov, Frajdej, Živadinović (Mladost)
Crvena zvezda: Kahriman – Cvetković, Pavićević (Mbođ 84), Lazić (Miloš Stojanović 84), Đorđević – Bosančić, Saša Stojanović, Savićević, Anđelković, Lazović – Orlandić.
Mladost Lučani: Krznarić – Pešić, Crnomarković (Plazinić 89), Golemić, Gašić, Jagodić, Ahčin, Jovanović, Živadinović, Pavlov ( Gavrić 47), Frajdej (Milosavljević 43).

The post JSL: Orlandić vodio Zvezdu do pobede protiv Lučanaca, Stojanović postigao evrogol (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) TRIJUMF ZA KRAJ SEZONE: Zvezda se pobedom protiv Mladosti oprostila od Lazovića

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015

Crveno-beli su pobedili Mladost 3:1. Dva gola za Zvezdu postigao je Orlandić, a jedan Stojanović..BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Mladosti iz Lučana 3:1 (2:1) u meču poslednjeg, 30. kola Superlige Srbije...Crveno-beli su sezonu završili na drugom mestu na tabeli...

Nastavak na Kurir...

Lazović u suzama napustio Zvezdu

Izvor: B92, 24.Maj.2015

Poslednji meč sezone između Crvene zvezde i lučanske Mladosti (3:1) bio je ujedno i oproštaj Darka Lazovića od crveno-belog dresa...Brzonogi Čačanin napušta klub iz Ljutice Bogdana, a na kraju duela protiv Mladosti bilo je mnogo emocija na stadionu „Rajko Mitić“...Stadionom se desetak minuta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.