Izvinjenje Atamana, saučešće Gulera

Izvor: RTS, 22.Nov.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinjenje Atamana, saučešće Gulera

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman javno se izvinio jer je, ne znajući za ubistvo navijača Crvene zvezde, "delije' nazvao teroristima. Kapiten ekipe Sinan Guler ponudio saučešće porodici Marka Ivkovića.

Ataman se izvinio dan posle tragičnog događaja u kojem je nožem ubijen 25-godišnji navijač Crvene zvezde Marko Ivković, uoči utakmice sa Galatasarajem u Istanbulu.

"Duboko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saosećam sa tragedijom koja je zadesila košarkaše Crvene zvezde i njene navijače. Tome nije mesto u sportu, ni u životu. Nisam znao za ovu tragediju sinoć tokom konferencije za novinare i zato se duboko izvinjavam", istakaoje Ataman na društvenim mrežama.

Kapiten košarkaša Galatasaraja Sinan Guler izrazio je saučešće porodici i navijačima Crvene zvezde.

"Tužno je čuti šta se dogodilo navijaču Crvene zvezde ispred hale. Saučešće porodici i svim srpskim košarkaškim navijačima", napisao je Guler na društvenim mrežama.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.