Iza leđa, pa trojka: Zvezdin Volters asistirao u stilu Teodosića (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza leđa, pa trojka: Zvezdin Volters asistirao u stilu Teodosića (VIDEO)

Novo pojačanje KK Crvena zvezda Nejt Volters odlično se pokazao na debiju u Atini, imao je i jednu vrhunsku asistenciju za Milka Bjelicu.

Amerikanac je zabeležio osam poena uz tri asistencije, jedna je bila vrhunska, u stilu Miloša Teodosića. Kada se suočio sa presingom Kalatesa, Volters je hladnokrvno bacio loptu iza leđa za Bjelicu, koji je ubacio trojku. Upravo tom trojkom Zvezda je smanjila na 10 poena razlike >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u završnici, posle čega nije mogla ipak da dođe i do čuda.

Navijačima Zvezde pak ostaje da se navikavaju na Voltersa, koji će u ponedeljak na gostovanju Mornaru imati idealnu priliku da pokaže šta ume.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.