Iz Zvezde u subotički Spartak

Izvor: Mondo, 29.Jun.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Zvezde u subotički Spartak

Iskusni defanzivac Crvene zvezde Savo Pavićević je raskinuo ugovor sa beogradskim klubom, saznaje MONDO.

Foto: MN Press

Savo Pavićević i Crvena zvezda se rastaju.

Prema saznanjima MONDA, 35-godišnji odbrambeni fudbaler raskinuo je ugovor sa šampionom Srbije, a njegov novi klub biće subotički Spartak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Pavićević, inače, nije ni otputovao sa crveno-belima na pripreme u Sloveniju. Zvezda u Sloveniji radi sa četvoricom štopera, Tomasom Fibelom, Aleksandrom Lukovićem, Adom Mičelom i Zoranom Rendulićem, a očekuje se da će do kraja prelaznog roka potpisati sa još jednim igračem na toj poziciji.

Pavićević je zimus izjavio da posle igračke karijere planira da se bavi trenerskim poslom.

"Školovanje za A licencu u Centru za edukaciju FSS počinje u martu. Verujem da ću da uskladim obaveze", izjavio je 35-godišnji Pavićević za "Sportski žurnal", uz napomenu da ne planira da završi karijeru pre isteka ugovora sa crveno-belima koji traje još godinu i po dana.

On je u Crvenu zvezdu došao u januaru 2014. godine i sa njom ima osvojenu šampionsku titulu u minuloj sezoni.

Pavićević je u Srbiji igrao za Hajduk iz Kule i Vojvodinu, a  u Zvezdu je došao iz kiparskog Anortozisa. Bio je i član Enerdži Kotbusa, grčke Kavale, Makabija iz Tel Aviva, kiparske Omonije i Hapoela iz Tel Aviva.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.