Ispražnjeni smo, ali znamo cilj Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2015, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ispražnjeni smo, ali znamo cilj Zvezde"

Mladi košarkaš Crvene zvezde Marko Tejić rekao je da je ekipa emotivno i fizički ispražnjena posle osvajanja ABA lige, ali i da očekuje pobedu protiv Tamiša u nastavku Super lige Srbije.

- Sigurno je da je ekipa emotivno ispražnjena posle velikih napora u plej-of seriji ABA lige, ali pred nama su novi izazovi koje ćemo dočekati spremni. Tamiš će pokušati da iskoristi naš umor, sigurno će imati veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << motiv, ali mi znamo šta je naš cilj i potrudićemo se da to i ostvarimo - rekao je Tejić za klupski sajt.

Krilni košarkaš poručio je da crveno-beli na parketu moraju da potvrde ulogu favorita.

- To ćemo uspeti ako budemo imali maksimalan pristup. Želimo da nastavimo pobednički niz, kao i da osvojimo prvo mesto mesto u ligaškom delu takmičenja, što bi nam omogućilo prednost domaćeg terena u plej-ofu. Maksimalno smo fokusirani na sve to, ići ćemo kao i do sada korak po korak. Prva prepreka na tom putu nam je Tamiš i daćemo sve od sebe da je savladamo - poručio je Tejić.

Tejić se osvrnuo na finalnu seriju ABA lige u kojoj je Zvezda slavila protiv Cedevite sa 3:1.

- Osećaj je neverovatan, prosto neopisiv. Sve to je još dodatno naglašeno jer sam imao prilike da igram u plej-of seriji. Prethodnih nekoliko dana sam sumirao utiske, bio sam u Užicu i na Zlatiboru sa prijateljima. Dobro sam se odmorio i spremno dočekujem finiš sezone - zaključio je Tejić.

Utakmica trećeg kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Tamiša igra se u utorak od 19.00 pred praznim tribinama dvorane Pionir zbog kazne koju crveno-beli imaju iz prethodne sezone.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.