Ibanjez o novajliji Edsonu: Teško mu je...

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibanjez o novajliji Edsonu: ''Teško mu je...''

Crvena zvezda je jesenas bila dominantna u Superligi, a ove zime je ekipa još više pojačanja. Najnovije pojačanje je brazilski štoper Edson da Silva, koji je još uvek u fazi prilagođavanja.

Jedan od onih koji se najviše trude da Edsonu što više olakšaju početni period u Crvenoj zvezdi, jeste i Argentinac Luis Ibanjez, koji veruje da će Brazilac prebroditi sve teškoće i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na terenu pokazati zbog čega je doveden.

''Odigrao je samo jednu utakmicu do sada. Teško mu je zbog jezičke barijere, ali trudimo se svi koliko možemo da mu pomognemo. Nadam se da će se što pre uklopiti kako bi i on nama pomogao na terenu. Meni je kada sam dolazio bilo lakše jer poznajem jezik.

Momci su me prihvatili super, nisam očekivao da će biti tako dobro i da ćemo napraviti tako dobru atmosferu u svlačionici, pogotovo zbog finansijske situacije koja nas je pogodila. Zahvalio bih se saigračima i navijačima na lepim rečima koje smo uvek dobijali''
, objašnjava Ibanjez, a prenosi zvanični klupski sajt.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Popularni Lućo naglašava da je važno što pripreme protiču bez problema sa povredama, svi igrači su spremni i jedva čekaju nastavak prvenstvenih borbi i dalji pohod ka šampionskoj tituli.

Misli se i o ''večitom derbiju'', koji je već krajem meseca.

''Znamo koliko je derbi bitna utakmica, to je naš najveći rival i najveća utakmica koju imamo u prvenstvu, ali idemo korak po korak. Sada moramo misliti samo na Mladost. Što se tiče leta, nadam se da ćemo biti prvaci države i da ćemo uspeti da se kvalifikujemo u Ligu šampiona'', poručio je Ibanjez.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

IBANJEZ: Ne mislimo o večitom derbiju, želimo u evropska takmičenja

Izvor: HotSport.rs, 09.Feb.2016

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde ove sezone Luis Ibanjez, zadovoljan kako su se novajlije uklopile u tim, pre svih Edson Žoze da Silva.. . – Odigrao je samo jednu utakmicu do sada. Teško mu je zbog jezičke barijere, ali trudimo se svi koliko možemo da mu pomognemo. Nadam se da će se što...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.