IZNENAĐENJE Zvezda odložila skupštinu u pet do 12!

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE Zvezda odložila skupštinu u pet do 12!

Skupština Fudbalskog kluba Crvena zvezda najavljena za četvrtak u 16 časova je potpuno iznenada sinoć odložena. Na ovoj skupštini je trebalo da bude usvojeno nekoliko važnih odluka za koje očigledno ne postoji konsenzus.

Kada je skupština nedavno zakazana izazvala je dosta trvenja, prvenstveno jer je na dan prvog meča u Evropi posle dve godine, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata.

Međutim, iako su pripreme za Skupštinu nastavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prema planu, dan pred samo okupljanje u Zvezdinom medija centru sve je odloženo. Razlog bi mogao biti u činjenici da su brojni delegati nezadovoljni finasijskim izveštajem koji je najavljen, dok su trvenja nastala i oko najavljenih promena u omladinskoj školi, odnosno odlaska dosadašnjeg direktora Srđana Vasiljevića i najavljenog dolaska Dragana Mladenovića.

Inače na skupštini je trebalo da budu zvanično proklamovana već promovisana tri cilja kluba: dalja finasijska stabilizacija, unapređenje omladinske škole u najbolju u regionu i osvajanje titule. Oko prva dva cilja, odnosno njihove realizacije vladaju značajna neslaganja među delegatima.

Ipak, u klubu objašnjavaju da je je Skupština odložena jer verovatno ne bi bilo

kvoruma zbog godišnjeg odmora, pa na "Marakani" nisu želeli da rizikuju da se delegati okupe a da onda nemaju mogućnost odlučivanja zbog nedostatka kvoruma.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.