Hrabra Zvezda u Beogradu traži Ligu Evrope!

Izvor: B92, 17.Avg.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabra Zvezda u Beogradu traži Ligu Evrope!

Crvena zvezda poražena je od Krasnodara u Rusiji u prvom meču poslednje, plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope " 3:2 (1:0). Ekipa Vladana Milojevića odigrala je hrabro, još jednom pokazavši da se ne predaje pošto je dva puta uspela da smanji prednost domaćeg sastava, ali ostaje žal zbog dva olako primljena pogotka, kao i nekoliko propuštenih prilika na drugoj strani.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽIVO: Krasnodar-Crvena zvezda (10. minut)

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2017

Crveno-beli večeras u Rusiji igraju prvi meč poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evrope Dobar rezultat bez primljenog gola. To je želja Crvene zvezde u Rusiji na gostovanju Krasnodaru u prvom meču poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evrope. Crveno-beli su poručili da se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.