Himki značajno oslabljen protiv Zvezde?

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2015, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Himki značajno oslabljen protiv Zvezde?

Dvojica veoma bitnih igrača Himkija su pod velikim znakom pitanja za gostovanje Zvezdi u sledećem kolu Evrolige.

Radi se o centrima ove ekipe, Polu Dejvisu i Ruslanu Petevu.

Kad je u pitanju Dejvis, on je doživeo povredu u duelu sa Real Madridom, zbog čega je propustio i meč protiv Bajerna, a nije ga bilo ni u susretu sa Jenisejom u VTB ligi.

Prema poslednjim informacijama, male su šanse da ćemo ga videti i u 'Pioniru'' protiv Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Telekom u osmom kolu Evrolige.

Ruslan Petev pauzira još duže i nema nagoveštaja da bi i on mogao da bude spreman za duel sa Zvezdom.

Na centrima crveno-belih je da to i iskoriste u predstojećem susretu, koji je na programu u petak, s početkom u 20 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ŠANSA ZA ZVEZDU: Himki u Beograd stiže žestoko oslabljen

Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2015, 00:22

Nakon velike pobede protiv madridskog Reala apetiti navijača Crvene zvezde istog trenutka su porasli i već sada se razmišlja o tome koliko je realno da u Pioniru padne i moskovski Himki.. . Loše vesti za ruskog predstavnika u Evroligi stižu u vidu povreda obojice centara pa će priliku da to iskoriste...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.