Herta hoće Babovića?

Izvor: Press, 17.Dec.2014, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Herta hoće Babovića?

Možete da ga ne volite, ali zbog onog što prikazuje na terenima Jelen Superlige morate da ga poštujete!
I ove jeseni vezista Voždovca Stefan Babović demonstrirao je da je igrač koji pravi razliku u Srbiji. Na njegovim kvalitetima počivala je igra Zmajeva, Babović je sa sedam golova i pregršt asistencija bio najjači štih trenera Zorana Milinkovića.

 
Verovatno ima i navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Crvene zvezde koji smatraju da bi bivši fudbaler Partizana predstavljao kapitalno pojačanje, te da je uprava kluba trebalo da usliši želju Nenada Lalatovića. Ipak, posle odlične jeseni Babović će karijeru da nastavi u inostranstvu. Sportski direktor Voždovca Goran Grkinić poručio je u izjavi za Sportski žurnal da bi sjajni vezista vrlo lako mogao da karijeru nastavi u Bundesligi.

„Kontaktirali su ga ljudi iz Herte pre dve nedelje, a ta opcija ni danas nije zatvorena. Interesuje se još klubova, ali još nema konkretne ponude”, rekao je Grkinić.
Tokom letnjeg prelaznog roka Babović je bio na korak prelaska u Kaljari, ali nije došlo do realizacije transfera. Pre Voždovca nekadašnji reprezentativac Srbije branio je boje Partizana, OFK Beograda, Nanta, Fajnorda i Saragose.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.