Gudurić brutalno odgovorio na prozivke Dejana Anđusa! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurić brutalno odgovorio na prozivke Dejana Anđusa! (FOTO) (VIDEO)

Košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić trenutno je hit Evrolige zbog rušenja Barselone, što je bilo dovoljno navijačima tima sa Malog Kalemegdana da likuju zbog davnašnjih izjava novinara i TV voditelja Dejana Anđusa.

Evropa bruji o Guduriću, strelcu 21 poena protiv Barselone (8/11 za dva, 1/1 za tri, uz četiri skoka, pet asistencija i dve ukradene lopte). Marko prosečno beleži 15 poena po meču, izrastao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je u velikog aduta Dejana Radonjića, ali nisu svi verovali u njega.

Tako su navijači Crvene zvezde na društvenim mrežama pronašli i tvit Anđusa: Za Gudurića je jasno kao dan odsustvo dara i tehnike,pa i fizikalije za tu vrstu igre koju on igra. Prosek.

Za Gudurića je jasno kao dan odsustvo dara i tehnike,pa i fizikalije za tu vrstu igre koju on igra. Prosek.— Dejan Andjus (@DAndjus) December 12, 2015



To su spojili sa fotografijom sa zvaničnog naloga Evrolige, na kom Marko daje intervju posle velike pobede i majstorske partije. Nema sumnje, na terenu je najbolje moguće odgovorio na sve sumnje o tome kakav je igrač, pa ta fotografija kruži internetom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.