Gudes: Odličan šut Zvezde za tri

Izvor: B92, 06.Mar.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudes: Odličan šut Zvezde za tri

Trener Makabija Gaj Gudes rekao je da su njegovi košarkaši u porazu od Crvene zvezde imali dobru priliku da nauče kako treba igrati protiv agresivnih ekipa.

Makabi je kao gost u četvrtak u 'Kombank areni' izgubio od Zvezde sa 89:76, u devetom kolu Grupe E Top 16 faze Evrolige.

"Čestitam Zvezdi na odličnoj utakmici, posebno na igri koju su pružili u poslednjoj deonici. Bila je to izvanredna igra i to kada smo vodili sa osam poena razlike. Ovo je bila odlična >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lekcija, da naučimo kako igrati protiv ekipe koja ima veliku agresivnost i želju", rekao je Gudes.

On je dodao da je atmosfera u Areni bila "izvanredna" i da su navijači crveno-belima dali dodatnu energiju i snagu.

"Zvezda nas je iznenadila svojom snagom, igrali su veoma jako u poslednjoj deonici. Za nas je ovo bila četvrta utakmica u šest dana i nedostajala nam je snaga na kraju. Bilo nam je baš teško, nismo pogađali otvorene šuteve. Znali smo da se ovde teško postižu poeni, a Zvezda je odlično šutirala, posebno za tri poena", kazao je Gudes.

Gudes je istakao da očekuje bar još dve pobede do kraja Top 16 faze takmičenja, kao i to da će žreb za četvrtfinale biti veoma važan njegovom timu.

Makabi će u narednom kolu igrati na gostujućem terenu u Barseloni, dok će Zvezda u Istanbulu igrati protiv Galatasaraja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.