Grof za selektora? Evo šta kaže Tole!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof za selektora? Evo šta kaže Tole!

Prvi čovek srpske kuće fudbala Tomislav Karadžić izneo je svoje mišljenje o treneru Crvene zvezde uz osvrt na mogućnost da Miodrag Božović preuzme "Orlove".

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić prokomentarisao je dosadašnji učinak Miodraga Grofa Božovića na klupi Crvene zvezde istakavši da je crnogorski stručnjak napravio sjajan rezultat.

"Božović je pokazao da je ozbiljan trener i napravio je fenomenalan posao sa Zvezdom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja prvi put posle nekoliko godina igra dobar fudbal" rekao je Karadžić za "Alo".

Tokom nedelje na izmaku Miodrag Božović je prokomentarisao ponašanje reprezentativaca Srbije posle meča sa Češkom i svojom izjavom zadobio naklonost ljubitelja fudbala koji su procenili da "Orlovima" treba selektor poput Grofa sa čime se ne slaže Tomislav Karadžić.

"Mi u ovom trenutku ne razmišljamo o njemu (Božoviću) kao kandidatu za selektora" kratko i jasno je poručio Karadžić.

Crvena zvezda je vođena Miodragom Božovićem do sada ostvarila 16 prvenstvenih pobeda od čega 15 u nizu, a 16. će "juriti" tokom današnjeg duela sa Voždovcem na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.