Grof u novom problemu - Ko će predvoditi Zvezdin napad u Čačku?

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grof'' u novom problemu - Ko će predvoditi Zvezdin napad u Čačku?

Utisci sa 151. večitog derbija se polako sležu, ali kada je Zvezda u pitanju, dve su nepovoljne posledice iz duela sa Partizanom.

Crvena zvezda je u 151. večitom derbiju nastavila seriju nepobedivosti ove sezone u domaćem šampionatu, ali posle 1:1 na ''Rajku Mitiću'', trener crveno-belih Miodrag ''Grof'' Božović ima dva nova kadrovska problema.

Oni koji su gledali utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izmeđšu Zvezde i Partizana, znaju da je početkom drugog poluvremena najbolji strelac crveno-belih Ugo Vijera morao da napusti teren zbog povrede i njegov nastup u sledećem kolu protiv Borca u Čačku je pod velikim znakom pitanja.

Klub iz Ljutice Bogdana je na zvaničnom sajtu potvrdio da se još ne zna tačna dijagnoza i da će težina povrede portugalskog fudbalera biti jasnija kada spadne otok i kada se obave nova neophodna snimanja.

Vijeru je u subotu sjajno zamenio Predrag Sikimić, koji je u 85. minutu meča postigao prelep gol za Crvenu zvezdu, ali trener Miodrag Božović ni na njega neće moći da računa protiv Čačana.

Razlog su, kako je saopštenu na zvaničnom klupskom sajtu, parni kartoni koje će Sikimić morati da odradi protiv Borca, pa se postavlja pitanje ko će predvoditi napad Crvene zvezde u Čačku.

Od klasičnih napadača na koje Zvezdin šef struke još može da računa, ostao je Petar Orlandić, koji već dugo čeka pravu priliku da zaigra, s obzirom da je čitave sezone u senci pomenute dvojice napadača, kao i Luke Jovića pre njegovog transfera u Benfiku.

Takođe, jedna promena u sastavu crveno-belih biće i na poziciji štopera, jer zbog isključenja u derbiju, ni Zoran Rendulić nema pravo nastupa protiv Borca, pa će tu poziciju najverovatnije zauzeti Brazilac Edson.

Prema tome, očekivana Zvezdina postava u Čačku mogla bi da izgleda ovako: Kahriman, Petković (Cvetković), Luković, Edson, Ibanjez, Donald, Le Talek, Grujić, Katai, Srnić i Orlandić.

Dodajmo još i da se utakmica između Borca i Crvene zvezde igra u subotu od 16 časova na stadionu u Čačku.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čačani se ''valjaju po terenu''? Zvezdin napadač ima rešenje i za to!

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2016

''Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane'', pa je tako i Petar Orlandić konačno dočekao priliku da ovog proleća zaigra u prvoj postavi Crvene zvezde...Pisali smo već na tu temu, trener Crvene zvezde Miodrag Božović ima velikih problema sa sastavom ekipe za subotnju utakmicu protiv Borca u Čačku,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.