Grof u ilegali kroji transfer listu!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof u "ilegali" kroji transfer listu!

Novoizabrani trener Crvene zvezde Miodrag 'Grof' Božović otputovao je u Crnu Goru kako bi sa najbližim saradnicima analizirao postojeći igrački kadar i doneo odluku ima li prekobrojnih i koga će crveno-beli pokušati da angažuju tokom leta.

Fudbalski klub Crvena zvezda u ponedeljak je dobio novog trenera koji je dan nakon promocije rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se vrati u Crnu Goru kako bi sa najužim saradnicima pripremio "plan rada" za nastupajući period.

Miodrag Božović je od čelnika Crvene zvezde dobio "amin" da pripreme počnu četiri dana kasnije nego što je to bilo prvobitno planirano a do tada će "Grof" imati dovoljno vremena da analizira postojeći kadar i skroji transfer listu.

Nedavno smo pisali da će crveno-beli morati da angažuju pojačanja na krilnim pozicijama a spisak igrača koji bi na toj poziciji mogli da pojačaju konkurenciju nije kratak.

Ono što je u ovom trenutku poznato jeste da kao potencijalna pojačanja Crvene zvezde figuriraju Mijat Gaćinović (Vojvodina), Rade Krunić (Borac) i Bruno Matos (Novi Pazar).

Pobrojani fudbaleri poseduju kvalitet i nema sumnje da bi ih Božović rado video u svom timu ali su problem obeštećenja. Osim pomenutih Zvezda je već obezbedila potpis Vladimira Jovovića a treba računati na to da bi Miodrag Božović mogao da "izvuče keca iz rukava" zbog veza koje poseduje.

Među igračima koji su već napustili klub nalaze se Darko Lazović, Aleksandar Katai, Miloš Bosančić i Novak Martinović a na izlaznim vratima nalazi se još i Darko Lazić. Dozvolu da napuste klub imaju Nikola Mijailović, Stefan Đorđević i Ifeani Onjilo.

Već pomenutom spisku pojačanja treba dodati i Milana Rodića premda je njegovo dovođenje više želja nego realna opcija zbog ugovora koji levi bek ima u Zenitu.

U narednom periodu treba očekivati i neko iznenađenje kada su Zvezdina pojačanja u pitanju jer Miodrag Božović u svom notesu sigurno ima igrače koji bi u datim okolnostima mogli da pomognu Zvezdi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.