Grof posle poraza Zvezde oduševljen svojom ekipom, trener Kairata baš i nije

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof posle poraza Zvezde oduševljen svojom ekipom, trener Kairata baš i nije

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović istakao je posle poraza od Kairata da je više nego zadovoljan izdanjem svoje ekipe koja je od 2. minuta igrala bez isključenog Pavićevića.

"Teško je govoriti koliko smo mi, a koliko oni dobri, kada vam igrača isključe u drugom, trećem minutu. Momci su se borili izvanredno, nije bilo lako, svaka im čast", rekao je za Arenu sport Božović, neposredno posle meča i potom ovako odgovorio da li veruje da 0:2 može da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nadoknadi u revanšu:

"Svaki rezultat može da se nadoknadi. Videćemo. Pokušaćemo".

Njegov kolega, Vladimir Vajs, koji je svojevremeno kao trener Artmedije Petržalke u Beogradu "zavio u crno" i Partizan, sprečivši ga da uđe u Ligu šampiona, nije bio najzadovoljniji konačnim ishodom:

"Dobiti 0:2 u gostima Crvenu zvezdu je sjajna stvar. Ali, morali smo da damo i više golova. Domaćin ima fantastičan mladi tim, imali smo mi i sreće u prvom poluvremenu, a da smo pobedili sa 0:3, 0:4, mogao bih da kažem da sam srećan. Ali, sada ništa nije završeno", rekao je Vladimir Vajs, trener Kairata.

Uskoro i detalji sa konferencije za medije, koja je u toku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.