Grof posle pobede otkrio još jedan problem

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grof'' posle pobede otkrio još jedan problem

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegovoj ekipi u današnjoj utakmici protiv Voždovca najbitnije bilo da osvoji tri boda.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na krovu Tržnog centra Stadion Voždovac sa 1:0 u 19. kolu Super lige Srbije.

"Utakmica je bila tvrda, s mnogo duela i borbe, ali je najvažnije da smo mi osvojili tri boda protiv ekipe koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u poslednja tri, četiri kola igra na zaista visokom nivou, ali se i na ovom terenu bolje snalazi", rekao Božović novinarima posle utakmice.

"Nismo se snašli baš najbolje u prvih 15 minuta, a Voždovac je tada preko (Stefana) Dražića lako mogao da povede. U prvom poluvremenu nismo stvorili šansu, bile su samo neke gužve u kaznenom, ali lopta nije mogla ka golu.

Poveli smo u drugom na individualni kvalitet Anđelkovića, a potom smo čekali Voždovac na kontre. Mogli smo da postignemo još jedan u finišu, a ne da posle strepimo da ne primimo gol",
rekao je Božović.

On je dodao da je Mihailo Ristić obnovio povredu, kao i da je zadovoljan igrom Džona Ruiza posle povrede.

Zvezda je ovom pobedom, makar do večeras, uvećala bodovnu prednost na tabeli Super lige Srbije i sada ima 48 bodova, devet više od Partizana i Vojvodine koji svoje mečeve igraju od 18, odnosno 17 časova. Voždovac je 10. sa 21 bodom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan u finišu do pobede, Romi gradski derbi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2016

Fudbaleri Milana pobedili su danas na svom terenu Krotone sa 2:1 u utakmici 15. kola italijanske Serije A...Krotone je na San Siru poveo golom Dijega Falčinelija u 26. minutu, ali je krajem prvog poluvremena u 41. minutu izjednačenje Milanu doneo Mario Pašalić...Milan je već na početku drugog poluvremena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.