Grof otkrio dokle su stigli pregovori oko ostanka u Zvezdi: Do Lazerevca, ali idemo ka Beogradu!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof otkrio dokle su stigli pregovori oko ostanka u Zvezdi: Do Lazerevca, ali idemo ka Beogradu!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da nikada u karijeri nije bio srećniji posle osvajanja šampionske titule sa crveno-belima i dodao da je blizu dogovora oko produžetka ugovora.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu od 17 sati na stadionu Rajko Mitić.

- Osvojio sam prvu titulu, a posebno mi je draga jer je sa Crvenom zvezdom. Sa Zvezdom sam kao igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uzeo Kup i mnogo sam srećan ovih dana. Sada nas očekuje težak duel sa Vojvodinom, koja je odigrala odlično u prošlom kolu protiv Čukaričkog. Posebno će biti teško jer neće biti publike"-  rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Upravo je novosadski tim prekinuo seriju Crvene zvezde od 24 uzastopne pobede, što je bilo samo na pet trijumfa od svetskog rekorda Benfike.

- Žao mi je što nismo uspeli da napravimo rekord, kada nam se već ukazala šansa. U susttini, najbitnije je da smo osvojili titulu. Bili smo prvaci još u decembru, ali je kasnije bilo teško takvu održati formu i motivaciju. Bilo nam je mnogo teško kada su se prepolovili bodovi jer je ispalo da nismo ubedljivo osvojili titulu- rekao je trener Zvezde.

Foto: Marko Todorović

Božović je prokomentarisao odluku Fudbalskog saveza Srbije da Zvezdi smanji kaznu i tako omogući da u poslednjem kolu, protiv niškog Radničkog, proslavi titulu sa navijačima.

- Fudbal se i igra za navijače. Ako je samo zbog nas, možemo da igramo i u balonu  poručio je crnogorski trener.

Na pitanje novinara dokle se stiglo oko produžetka ugovora, Božović se u svom stilu našalio:

- Do Lazarevca, ali se ide u pravcu Beograda - naveo je trener Crvene zvezde.

Prema njegovim rečima dolazak Slavoljuba Muslina na mesto selektora Srbije je pravo rešenje.

- Problem nije selektor, već česte promene. Nije dobro kada se menja selektor svakih pet dana. Nemci su promenili devet selektora, a Srbija 99- zaključio je on.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: Uživam u tituli, nikad nisam bio srećniji

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2016

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da nikada u karijeri nije bio srećniji posle osvajanja šampionske titule sa crveno-belima i dodao je blizu dogovora oko produžetka ugovora...- Osvojio sam prvu titulu, a posebno mi je draga jer je sa Crvenom zvezdom.  Sa Zvezdom sam kao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Muslin odlučio: Samo Marakana

Izvor: Telegraf.rs, 07.Maj.2016, 10:00

Foto: Profimedia/Zuma Press - News..Novi selektor Srbije Slavoljub Muslin ne dovodi u pitanje gde će utakmice kao domaćin igrati njegov tim u pohodu na Svetsko prvenstvo u Rusiji...Postigao je dogovor sa čelnicima saveza da se igra samo na stadionu "Rajko Mitić", gde je Muslin proveo nekoliko godina...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.