Grof - Zvezdina pusta želja?

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grof'' - Zvezdina pusta želja?

Crvena zvezda je još uvek u potrazi i za novim sportskim direktorom i za novim trenerom. Prve opcije otpale.

Podsetimo, kada je funkcija sportskog direktora u pitanju, najpre se Vlada Jugović ljubazno zahvalio ljudima u Zvezdi, da bi zatim nešto slično učinio i Vlada Stošić.

Od imena koja su se do sada pominjala u vezi sa ovom funkcijom ostao je još samo Mitar Mrkela, ali za sada nema novih vesti po tom pitanju.

Istovremeno sa izborom sportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << direktora, u Zvezdi se užurbano radi i na izboru naslednika Nenada Lalatovića na klupi crveno-belih.

Trener oko koga bi se manje-više svi složili bio bi Miodrag ''Grof'' Božović, ali prema poslednjim informacijama, potvrdiće se ono što se u startu moglo pretpostaviti - Božović, bar ovoga leta, ima neke druge planove i njegov dolazak u Zvezdu nije realan, što je danas preneo i ''Mondo'' iz svojih, nezvaničnih izbora.

Božović je, navodno, već obavio razgovor sa ljudima iz Crvene zvezde, ali taj razgovor nije imao željeni efekat za čelnike kluba sa Marakane.

Kako dani prolaze, i Norvežanin Trond Solid je sve dalje od Zvezde, a imena koja se i dalje pominju su iskusni srpski stručnjaci Milorad Kosanović, Milovan Rajevac i Zoran Filipović.

Vremena je sve manje, Zvezdina uprava moraće što pre da donese ove dve veoma važne kadrovske odluke.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.