Grof: Ima još dosta da se igra

Izvor: Mondo, 31.Jul.2015, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof: Ima još dosta da se igra

Trener Crvene zvezde posle nove slabe igre i remija poručuje da je "sezona tek počela" i da mu niko ne kroji sastav.

Crvena zvezda osvojila je četiri od mogućih devet bodova, nikoga nije impresionirala igrom, ali Miodrag Božović veruje da će stvari postepeno doći na svoje mesto.

On je konstatovao da je Radnički iz Niša u petak zasluženo osvojio bod na stadionu "Rajko Mitić" i poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da Zvezda može da nadoknadi loš početak sezone.

"Radnički se odlično i organizovao branio. Nismo stvorili mnogo prilika u prvom poluvremenu, a u finišu tog dela igre spasao nas je Rajković. U nastavku smo sa igračem više stvorili pritisak, imali smo mnogo centaršuteva i promašili penal. Bod zasluženo ide u Niš", rekao je Božović na konferenciji za medije.

On je prokomentarisao povike navijača "Uprava napolje".

"Mnogi će reći 'Šta ovaj lupa', ali sezona je tek počela i ima još dosta da se igra. Ako neko misli da treba da se ide posle trećeg kola, onda dajte da odemo", naveo je crnogorski stručnjak.

Usledilo je pitanje novinara zašto su Vukan Savićević i Džošua Parker u startnoj postavi.

"Ne forsiram Parkera i Savićevića. Vukan je na pripremama bio jedan od najboljih, mnogo trči. Grujić je stigao među poslednjima sa Svetskog prvenstva na Novom Zelandu. Sve što ne valja je moja greška - radim samostalno, bez pritisaka uprave i menadžera".

"Ne bojte se, igraće i Ristić i Grujić".

Božović je dodao da su crveno-belima potrebna pojačanja.

"Svakoj ekipi je potrebno pojačanje, ako to jeste. Ako možemo da dovedemo igrača koji će nam doneti kvalitet, onda bi bilo dobro. U bilo kojoj liniji".

Njegov kolega iz Radničkog, Milan Rastavac, zadovoljan je bodom, mada je njegov tim do 88. minuta imao "u džepu" sva tri, pa onda umalo ostao bez ijednog.

"Izuzetno sam zadovoljan što smo ostali neporaženi. Ovaj rezultat će nam mnogo značiti na planu samopouzdanja. Utakmica je bila specifična, nije nam bilo lako i zato bih čestitao mojim igračima na borbenosti. Imali smo sreće, ali imala je i Zvezda", rekao je Rastavac.

"Ne želim euforiju, ali sam zadovoljan".

Podsetimo da će se u Superligi ove sezone igrati 37 kola, sedam više nego do sada.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: "Ako treba da odemo..."

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2015

Šef stručnog štaba vicešampiona Srbije Miodrag Božović izjavio je nakon remija sa Radničkim da je prvenstvo tek počelo i da izgubljeno može da se nadoknadi ali da "ako neko misli da treba da ode posle trećeg kola" nema problem sa tim da napusti klub...Fudbaleri Crvene zvezde upisali su peti...

Nastavak na Sportske.net...

Vanredno stanje na Marakani: Grof do tri ujutru držao igrače u svlačionici!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2015, 11:28

Za nedelju zakazan Upravni odbor Crvene zvezde, čeka se reakcija čelnika povodom navijačkih zahteva..Posle eliminacije od Kairata pričao je kako plasman u Ligu Evrope nije ni bio cilj, posle preokreta na Vračaru napao je novinare, posle remija sa Metalcem šeretski poručio kako će Crvene zvezda...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.