Grof Božović: Ne znam što nam “Zapad“ zviždi?

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2015, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grof Božović: Ne znam što nam “Zapad“ zviždi?

Trener Crvene zvezde brani ekipu posle poraza od Kairata

Navijači su u agoniji. Nadali su se posle godinu dana odsustva iz Evrope da će Crvena zvezda nekako uspeti da se izgidne i zablista kao nekad. Nada je trajala 110 sekundi. Isključenje Sava Pavićevića odlučilo je utakmicu, pa se do kraja utakmice postavljalo samo pitanje kojim će rezultatom Kairat dobiti na stadionu "Rajku Mitić". Završeno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je sa 0:2 što je rezultat koji je prema rečima trenera srpskog viceprvaka Miodraga Božovića dostižan rezultat, iako večerašnja partija ne uliva optimizam.

Popularni Grof ipak kaže da mu nije jasno otkud toliko nezadovoljstvo na delu tribina.

"Nije  mi jasno što nam je zapadna tribina zviždala? Igračima stvarno svaka čast, vrlo sam zadovoljan, borili su se izvanredno. Svaka čast i Kairatu – bio je bolji. Sve je prelomio taj crveni karton, iako mislim da Savo nije ni želeo da pravi faul. I sudija je mogao žuti da mu pokaže. Mada da sam ja odlučivao pustio bih njihovog napadača da nastavi čak i po cenu da nam da gol", smireno je sumirao utiske šef stručnog štaba crveno-belih.

Uostalom, kako sam kaže, Evropa ove sezone nije prioritet Crvenoj zvezdi.

"Mora da se zna da mnogi nisu ni minuta igrali ranije u Zvezdi, da nisu ni uigrani ni spremni. Ali, nismo za rijalitije ni za Maldive, nije nas niko zavio u crno. Moraju svi da budu svesni da mi Evropa - nije prioritet", istakao je Grof.

Kolega sa protivničke klupe Vladimir Vajs, koga u Srbiji pamte po tome što je sa Artmedijom iz Petržalke izbacio Partizan iz Lige šampiona 2005. godine, skromno je konstatovao da su šanse za prolaz dalje i dalje podjednake zbog čega žali za propuštenim šansama.

"Dobiti 2:0 u gostima Crvenu zvezdu je sjajna stvar, ali morali smo da damo i više golova. Jeste, imali smo sreće u prvom poluvremenu, a da smo pobedili sa 0:3, 0:4, mogao bih da kažem da sam srećan. Ništa nije završeno. Opet, da mi je neko rekao da ćemo pobediti sa 2:0, rekao bih mu da je lud".

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.