GUŽVA U ŠESNAESTERCU: Španci stali u red za Luku Jovića?

Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVA U ŠESNAESTERCU: Španci stali u red za Luku Jovića?

Za supertalentovanog napadača Crvene zvezde Luku Jovića vlada prava pomama, a posle portugalskih velikana u trku za “srpskog Falkaa” stao je i prošlogodišnji finalista Lige šampiona.

Naime, španski list As preneo je vest da je Atletiko Madrid voljan da u svoje redove dovede Luku Jovića i da se njegova cena na tržištu kreće oko pet miliona evra. Španski novinari hvale mladog napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde i porede ga sa Falkao. Ipak, Atletiko trenutno nije u situaciji da dovodi igrače, jer je suspendovan od strane FIFA, tako da će od žalbe na tu odluku zavisiti i potezi uprave “jorgandžija” po pitanju Jovića.
FOTO: AS/Printscreen As je takođe preneo da je Porto crveno-belima ponudio 5 miliona evra, a da u redu za srpskog “vunderkinda” stoji i Benfika.
hotsport.rs
The post GUŽVA U ŠESNAESTERCU: Španci stali u red za Luku Jovića? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.