GROF BOŽOVIĆ: Kada me moja Zvezda pozove odgovor je da i odmah!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROF BOŽOVIĆ: Kada me moja Zvezda pozove odgovor je da i odmah!

Božović je nosio dres Crvene zvezde od 1992. do 1994. godine

BEOGRAD - Novi trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Grof Božović izjavio je da je presrećan što je preuzeo srpskog vicešampiona.

"Ja o pozivu Zvezde ne razmišljam i ne pregovaram. I ako sam slobodan kada me moj klub pozove postoji samo jedan odgovor na poziv mog kluba. On je da i odmah. Javnost malo zna da sam 2010. bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trener Zvezde na jednu noć, ali da tada nisam mogao da prihvatim klub zbog važećeg ugovora u Rusiji", rekao je Božović i dodao:

"Sa mojim klubom nisam pregovarao ni o čemu osim o tome da li imamo istu viziju Zvezde. Kada sam razumeo da delimo iste ambicije "pregovori" ili još bolje razgovori su bili završeni. A Zvezda koju sanjamo je moćan tim koji igra moderan i prepoznatljiv fudbal o kome Evropa treba ponovo da priča. Zahvaljujem se Bogu što mi je data prilika da budem deo velike Zvezde i da zajedno ostvarimo snove. Nema veće časti nego voditi svoj klub na našoj "Marakani" i verujte mi sanjao sam o tome svih ovih godina koje sam proveo radeći u inostranstvu".

On se zahvalio čelnicima kluba i navijačima Zvezde.

"Hvala gospodinu Kokezi na upornosti, upravi kluba na poverenju i navijačima koji su ovih dana što porukama, što lično pokazali koliko podržavaju poziv da vodim Zvezdu. Pred nama je težak posao, molim zvezdaše za strpljenje i podršku a mi ćemo znati to da vratimo igrama i trofejima", rekao je Božović.

Božović je nosio dres Crvene zvezde od 1992. do 1994. godine. Najzapaženije rezultate u trenerskoj karijeri postigao je u Rusiji, gde je vodio ekipe Amkara, Moskve, Dinama iz Moskve, Rostova i Lokomotive.

(Srbijadanas.com)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.