Fudbaleri Zvezde odmarali i šetali, popodne se vratili treninzima

Izvor: Blic, 25.Jan.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Zvezde odmarali i šetali, popodne se vratili treninzima

Fudbaleri Crvene zvezde imali su slobodno vreme u nedelju do 17 časova za kada je bio zakazan popodnevni trening.

Igrači su dan proveli na različite načine, neki su iskoristili predah i odmarali u sobama, dok je nekolicina posetila centar Kopra i prošetala starim gradom, prenosi klupski sajt.

Popodne je bilo rezervisano za trening u do sada najboljim vremenskim uslovima i posle vežbi snage u teretani, puleni Nenada Lalatovića su nakon zagrevanja bez lopte >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igrali "u krugu".

Trening nije mogao da prođe bez trčanja, pa su se podelili u dve grupe i krenuli jakim ritmom oko terena. Zvezdini fudbaleri u ponedeljak se vraćaju ritmu od dva treninga dnevno (u 11 i 18 časova), a za utorak je zakazana poslednja provera, protiv Kopra u 17 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.