Fudbaler iz Ugande novo pojačanje Crvene zvezde

Izvor: B92, 20.Feb.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler iz Ugande novo pojačanje Crvene zvezde

Reprezentativac Ugande Kalid Aučo novo je pojačanje Crvene zvezde, saznaje "Mozzartsport".

U pitanju je 23-godišnji centralni vezista, koji je igrao na nedavnom Afričkih kupa naciju, a u Srbiju je došao kao slobodan igrač pošto je raskinuo saradnju sa FK Baroka iz Južne Afrike.

Ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je na dve i po godine sa opcijom da se saradnja produži na još dve sezone. Ali će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << barem za početak Aučo morati da se crveno-belima dokaže na kaljenju u OFK Beogradu, pošto je procenjeno da mu je isprva potreban period adaptacije na evropski fudbal.

Aučo je deveto pojačanje crveno-belih, pored Viveirosa, Srđana Vujaklija, Milana Pavkova, Milana Senića, Nemanje Milića, Abrahama Frimponga, Ričmond Boaćija i povratnika Nenada Milijaša.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA ‘BOMBA’ NA MARAKANI: Zvezda dovela ‘afričkog Pola Pogbu’! I to nije sve! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Feb.2017

U pitanju je vezista iz Ugande Kalid Aučo, a možda uskoro dođe i jos jedan njegov zemljak.. . Novo pojačanje Crvene zvezde stiže iz Ugande, a ugovor sa šampionom Srbije je utanačio vezista Kalid Aučo, koji je nastupao za svoju zemlju na nedavnom Kupu Afrike u Gabonu.. Mladog vezistu preporučio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.