FOTOGALERIJA: Zvezda moćna i bez ’12. igrača’!

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGALERIJA: Zvezda moćna i bez ’12. igrača’!

Crvena zvezda je savladala Rad 2:0 (2:0) i na taj način je nastavila trku za titulu sa Partizanom. Crveno-beli su odigrali sjajnih 45 minuta protiv Rada, a posebno inspirisan za igru bio je Aleksandar Katai, koji je pored dve asistencije mogao da upiše bar jedan gol. Ipak, najjači utisak, nažalost tužni, ostavile su prazne tribine stadiona “Rajko Mitić”. Uverite se sami…

Pročitajte kako su majke sa decom pokušale da uđu na stadion, pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << golove Crvene zvezde, kao i promašaj Luke Jovića sa pet metara.
hotsport.rs
The post FOTOGALERIJA: Zvezda moćna i bez ’12. igrača’! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.