FOTOGALERIJA: Lepa je Arena, ali u Pioniru padaju veliki (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2015, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGALERIJA: Lepa je Arena, ali u Pioniru padaju veliki (FOTO)

Crvena zvezda je napravila veliko iznenađenje i savladala je šampiona Evrope Real Madrid 94:88. Crveno-bele su do trijumfa godine vodili Cirbes, Miler, Gudurić, Rebić i ostali momci, kao i 13. igrač u košarci, verne Delije. U ‘paklu’ Pionira nisu se snašle vedete svetske košarke poput Rudija Fernadeza i Serhija Ljulja, koji će sigurno dugo pamtiti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ovu beogradsku noć koja bi mogla da ih već u prvoj fazi takmičenja eliminiše iz Evrope. Kako je to bilo u “hramu košarke” pogledajte u izveštaju naših fotoreportera.

Na kraju zaključak, lepa je Kombank arena, ali u hali Pionir padali su i padaće najveći…
The post FOTOGALERIJA: Lepa je Arena, ali u Pioniru padaju veliki (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

POLUDEO: Evo zbog čega je Radonjić poslao Jovića na tuširanje (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2015

Crvena zvezda je sinoć u fantastičnoj atmosferi prepunog Pionira savladala prvaka Evrope Real Madrid 94:88. Kako je to sve izgledalo u “hramu košarke” mogli ste da vidite u izveštaju naših fotoreportera, a evo i snimka zbog kog je Dejan Radonjić pre vremena poslao mladog Stefana Jovića na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.