FOTO: Žurka na “severu“ i povici: Tole, lopove!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Žurka na “severu“ i povici: Tole, lopove!

U međuvremenu struja je stigla

Kvar je otklonjen, struja je ponovo zasijala na "Marakani". Doduše, ne skroz, jer refletorima je potrebno vreme da se zagreju što će usloviti dalje kašnjenje utakmice. Ali, barem će početi.

Zanimljivo je bilo i dok je stadion u Ljutice Bogdana bio u mraku. Navijači Crvene zvezde bakljama i ostalom pirotehnikom obasjale su severnu tribinu i raspevavale glasne žice >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobro poznatim povocima: "Tole, lopove", kojima su još jednom, ko zna koji put po redu, zatražili ostavku predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.