FOTO UBOD: Mama mu je rekla da je ovo OK!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2016, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO UBOD: Mama mu je rekla da je ovo OK!

Tarens Kinzi proslavio titulu na vrlo interesantan način

Crvena zvezda je u noći između ponedeljka i utorka proslavila odbranu titule šampiona Jadranske lige, nakon što je i u trećem meču finala plej-ofa uzela meru Mega Leksu i tako slavila sa maksimalnih 3-0 u seriji.

Posle velike proslave na terenu, potom i u svlačionici Sportskog centra Pinki u Sremskoj Mitrovici autobus sa veselim šampionima zaputio se u Beograd, gde je žurka nastavljena do ranih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jutarnjih časova. Jedan od heroja Zvezdinog uspeha je iskusni Tarens Kinzi koji je lavovskom borbom u odbrani pre svega anulirao učinak protivnika, a zatim i u napadu koristio svaku priliku da zatrpa koš i crveno-belima olakša put do pobede u svim prethodnim mečevima.

Naravno, posle osvojenog zlata Kinzi je sebi dao malo oduška pa je, uz čašu vina, zapalio i tompus, a fotogofaju je podelio i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Uz fotografiju Kinzi je ostavio i vrlo interesantan komentar sledeće sadržine:

"Ako mama kaže da je OK, onda je OK", napisao je 32-godišnji Amerikanac.

Ako je tako, onda mu se nema šta zameriti.

(FOTO: Via Instagram / @tk_kinsey)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.