FOTO: Marakana u mraku i bakljada Delija!

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: "Marakana" u mraku i bakljada Delija!

Utakmica Crvena zvezda - Donji Srem kasni zbog nestanka struje na stadionu u Ljutice Bogdana, ali će se igrati.

Utakmica 10. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Donjeg Srema neće početi u predviđenih 18 časova, ali će se igrati.

Na "Marakani" nije bilo struje oko pola sata problema nastalog u obližnoj trafo-stanici, ali je kvar otklonjen i u 18.05 reflektori najvećeg srpskog stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << počeli su da se pale.

Očekujemo da i igrači uskoro istrče na teren...

Na stadionu je oko 3.000 gledalaca, a problem koji je zatekao crveno-bele nije smetao navijačima. Delije su našle način da "ubiju vreme" do početka utakmice tako što su napravili bakljadu.

Foto: MONDO

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(VIDEO) NAVIJANJE DELIJA: Nema struje - nema problema!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2014, 12:09

Najvernijim navijačima crveno-belih nije smetao nestanak električne energije na "Marakani"..Crvena zvezda je na svojoj "Marakani" u okviru 10. kola Superlige Srbije u fudbalu savladala Donji Srem sa minimalnih 1:0...Pre samog meča viđena je zanimljiva situacija. Naime, na stadionu je nestala električna...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.