FOTO DANA - Lazićev kamikaza let u novinare! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2016, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO DANA - Lazićev 'kamikaza let' u novinare! (foto)

Momenat kada je košarkaš Crvene zvezde mts Branko Lazić polete u izveštače i foto reportere verovatno predstavlja najbolji kadar zabeležen na meču sa Barselonom.

Košarkaši Crvene zvezde mts u sredu su savladali Barselonu u okviru 3. kola Evrolige, a pojedini kadrovi sa pomenutog susreta svedoče o tome na koji način su izabranici Dejana Radonjića stigli do trijumfa.

Svaki pojedinac u crveno-belom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dresu dao je veliki doprinos da bi se stiglo do drugog trijumfa u Evroligi o čemu svedoče krvava usna Stefana Jovića ali i "kamikaza" let Branka Lazića u fotoreportere.

Prvotimac Crvene zvezde mts pokazao je požrtvovanje i bacio se za loptu pa završio iza led reklama gde su ga dočekali fotoreporteri i izveštači.

Ovakav potez Branka Lazića izazvao je buru oduševljenja među navijačima, a bio je dobra prilika da se zabeleži verovatno najbolja fotografija sa sinoćne utakmice.

Za TIM, za ZVEZDU, za SRBIJU 🔴⚪️🔴⚪️💪 #WeAreTheTeam #Zvezdas #kkcz pic.twitter.com/t3LSKYRsTi

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) October 27, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.