FIFA naredila Zvezdi da isplati Bronovickog do 24. novembra, Džoni Mijailović zvao Poljaka i rešio stvar!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2014, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA naredila Zvezdi da isplati Bronovickog do 24. novembra, Džoni Mijailović zvao Poljaka i rešio stvar!

Zvezdan Terzić istakao da su crveno-beli zahvaljujući kapitenu uspeli da podele isplatu u dve rate

Još jedna loša vest za Crvenu zvezdu iz FIFA. Poljski defanzivac Gžegož Bronovicki definitivno je dobio spor sa crveno-belima po kome će srpski šampion morati da mu isplati čak 840.000 evra na ime neisplaćenih zarada. U svemu ipak postoji i dobra vest...

"Presuda je konačna i trebalo bi do 24. novembra da isplatimo dug u celosti. Zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nikoli Mijailoviću koji je kontaktirao Bronovickog i, naravno, njemu što je izašao u suret Crvenoj zvezdi podelićemo iznos u dve rate. Uplatićemo prvu do 15. novembra, drugu do 15. januara", izjavio je vršilac dužnosti generalnog sekretara beogradskog kluba Zvezdan Terzić za Sportski žurnal.

On je takođe podsetio na letišnji sporazum sa Bronovickim i razlozima zbog kojih dogovor tada nije ispoštovan...

"Sporazum smo u avgustu potpisali obavezavši se da dug isplatimo u tri rate, s tim da stupi na snagu kad budemo platili prvu. Nismo to učinili već skupljali pare za licencu FSS. Istovremeno „peglali” smo i druge finansijske obaveze – 800.000 evra Radu i tako redom... Tužno je što ne možemo da se okrenemo rešavanju tekućih stvari, borbi za titulu, nego, stalno rešavamo probleme nasleđene iz prošlosti", zaključio je Terzić.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.