Evo sta je Ristic rekao o tome da ga je Zvezda prodala za 750.000 evra

Izvor: medio.rs, 28.Jan.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo sta je Ristic rekao o tome da ga je Zvezda prodala za 750.000 evra

Talentovani fudbaler crveno-belih osvrnuo se na informaciju da je šampion Srbije prodao 20 odsto prava na njegov transfer

Vezista Crvene zvezde Mihailo Ristić ovih dana je, osim po dobrim igrama na pripremama u Sloveniji, dospeo u žižu javnosti i zbog informacije da je klub prodao deo njegovih prava menadžerskog agenciji Pinija Zahavija.

Pominjala se cifra od 750.000 evra za 20 odsto prava na Ristića, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ali je mladi vezista to demantovao.

– Pročitao sam da su mnogi mediji pisali o tome i mnogi su me pitali da li je to istina. Sreo sam u Sloveniji Zvezdana Terzića koji mi je rekao da to nije tačno i da su u pitanju obične gluposti – rekao je Ristić za Sportski žurnal i dodao:

– Bilo bi bezveze da to urade bez mog znanja.

Podsetimo, Ristić je u utorak odigrao fenomenalan meč protiv Kopra gde je uspeo da pogodi prečku, ali i da dobije crveni karton u 85. minutu.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.