Evo kako izgleda teren u Subotici pred meč sa Zvezdom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2016, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako izgleda teren u Subotici pred meč sa Zvezdom! (foto)

Mnogi su se pribojavali ovih slika, da li su imali razloga?

Jedan od derbija 13. kola Superlige igra se danas u Subotici na Gradskom stadionu od 15 časova, kada će domaća ekipa Spartaka Ždrepčeve krvi dočekati aktuelnog šampiona, ekipu Crvene zvezde.

Nekoliko dana pre ove utakmice, trener Zvezde Miodrag Božović je u razgovoru sa medijima izrazio bojazan u vezi sa stanjem terena u Subotici, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaćin je danas, par sati pre meča, otkrio javnosti najnovije fotografije sa samog terena.

Ono što je takođe važno jeste da je i kiša prestala, pa očekujemo da današnji rivali odigraju svoj meč u pravom fudbalskom ambijentu.

After few rainy days..Finaly nice weather...3hours before kick-off Spartak - @crvenazvezdafk  sunny day  in Subotica pic.twitter.com/2XB6xyWo4b

— FC Spartak Official (@SpartakFK) October 22, 2016
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA SAD KAŽETE? Evo kako izgleda teren u Subotici pred gostovanje Zvezde (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2016

Na gradskom stadionu u Subotici se od 15 časova igra meč 13. kola Superlige Srbije između Spartak Ždrepčeve krvi i Crvene zvezde.. . Ljubitelji fudbala u Srbiji navikli su na probleme sa infrastrukturom i lošim terenima, a to je poslednjih godina posebno bilo izraženo u Subotici.. Spartak često...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.