Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako "delije" pozivaju na meč sa ruskom braćom (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde i moskovskog Spartaka, čiji su navijači u bratskim odnosima, odigraće prijateljski meč u subotu od 18 sati na stadionu “Rajko Mitić”.

To će biti svojevrsni revanš za duel koji je pre nepune dve godine odigran u Moskvi kada je otvoren novi stadion Spartaka. Očekuje se da u Beograd stigne nekoliko stotina ruskih navijača, a neki od njih su već u srpskoj prestonici i bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su primetni na košarkaškom meču Crvena zvezda - Olimpijakos.

Pristalice srpskog šampiona za ovu priliku napravile su specijalne plakate kojima pozivaju publiku da u što većem broju popuni tribine stadiona u Ljutice Bogdana. Uz grbove klubova, zastava Srbije i Rusije, na plakatima je napisana i parola - Iste boje, ista vera.

pic.twitter.com/74zTT3lPFv— DELIJE SEVER (@DELIJEDelije) March 23, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.