Evandro ide u Premijer ligu

Izvor: B92, 12.Jan.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evandro ide u Premijer ligu

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Evandro Goebel na korak je od prelaska u redove engleskog premijerligaša Hala.

Vezista Porta prvobitno će doći na pozajmicu među "tigrove", sa opcijom trajnog ugovora ukoliko Hal izbori opstanak, a ceo posao košataće oko dva miliona evra.

Na transferu insistira lično novi menadžer Hala Marko Silva, koji je uspešno sarađivao sa Evandrom dok su bili u portugalskom Eštorilu.

"Radimo sve što možemo da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dovedemo jer će doneti nešto novo timu. Fudbaleri iz Portugalije nisu jeftini, ali poznajem dobro tamošnje tržište i verujem da ću uskoro moći da računam na Evandra", rekao je Silva.

Brazilski fudbaler nije u prvom planu u Portu, ove sezone odigrao je samo jedan meč u Kupu Portugalije i dva u Evropi, pa je odlazak logično rešenje.

Evandro je član Crvene zvezde bio u sezoni 2010/2011, dao je veliki doprinos osvajanju nacionalnog Kupa, a ostaće upamćen i po promašenom penalu u 141. "večitom" derbiju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.