Energiju da prenesemo i na gostujući teren

Izvor: Beta, 31.Okt.2014, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Energiju da prenesemo i na gostujući teren

BEOGRAD, 31. oktobra 2014. (Beta) - Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je da njegova ekipa igra odlično na domaćem terenu i da bi energija iz pobede protiv Valensije trebalo da se prenese i na utakmice u gostima.

"Igramo jako dobro na domaćem terenu i tu energiju moramo da prenesemo i na gostujući. Mnogo nam znači podrška publike, nosili su nas celu utakmicu, a mi smo im uzvratili pobedom i nadam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << da će se tako nastaviti", rekao je Dangubić novinarima.

Zvezda je u četvrtak savladala Valensiju sa 76:63 i tako zabeležila drugu pobedu u prva tri kola Grupe D Evrolige.

"Jako bitna pobeda posle kiksa protiv Neptunasa. Bilo nam je bitno da odbranimo domaći teren, to smo i uradili. Kontrolisali smo utakmicu i zasluženo pobedili kvalitetnu ekipu Valensije", kazao je Dangubić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dangubić: "Energiju da prenesemo i na gostujući teren"

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2014

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je da njegova ekipa igra odlično na domaćem terenu i da bi energija iz pobede protiv Valensije trebalo da se prenese i na utakmice u gostima.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.