Emotivna poruka nekadašnjeg trenera Zvezde: Pravi Cigani se oglašavaju kada nikog nema! Igrajte za dres i obraz

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivna poruka nekadašnjeg trenera Zvezde: Pravi "Cigani" se oglašavaju kada nikog nema! Igrajte za dres i obraz

„Srećno danas, neka bude hrabro i časno, sa štitom“, poručio je Aleksandar Janković

Hroničari fudbalskih zbivanja u Srbiji gotovo da to ne pamte. Crvena zvezda igra evropsku utakmicu, a u Beogradu je sasvim običan dan. Nema ni naznaka euforije, nema prepoznatljive grejalice, nema gužve ispred blagajni Marakane.

Činjenica je da ubedljiva pobeda Sasuola uticala na nezapamćeno slabo interesovanje bar kada je reč o međunarodnim mečevima crveno-belih. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Međutim, ima onih koji tvrde da najtrofejniji srpski klub, kao i kompletna zvezdaška javnost, danas moraju da odbrane čast. I to na svim frontovima.

Zvezdo, sačuvaj bar ponos i navike slavnih generacija

Vrlo emotivnu poruku iz Mehelena poslao je nekadašanji trener crveno-belih Aleksandar Janković.

"Pratim celu situaciju oko našeg kluba, sve sam utakmice gledao… Znam da je razočaranje posle Ludogoreca ogromno i da smo u Italiji delovali jako loše. Šaljem podršku pred revanš, neka bude časno i sa štitom, pa i ako ispadnemo, neka bude hrabro“, poručio je Janković za portal "Moja Crvena zvezda"

On tvrdi da će se navijači vrlo brzo vratiti na tribine. Odnosno da je to ta nevidljiva magija Crvene zvezde,

„Žao mi je zbog slabog interesovanja za utakmicu, ali nije to sad najvažnije… Poverenje javnosti je bilo ogromno, atmosfera na Ludogorecu i naboj na stadionu neverovatni. Za mene lično najjača atmosfera još od Milana (drugi dan). Šteta. To poverenje javnosti će se vrlo brzo povratiti, jer to je Zvezda. Mi imamo neku čudnu moć regeneracije poverenja i vere u uspeh. Život ide dalje, a mi, pravi cigani, oglašavamo se uglavnom kada ostalih nema. SREĆNO DANAS, NEKA BUDE HRABRO I BEZ KALKULACIJA, ZA DRES I OBRAZ“, poručio je Janković.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.