EL: Zvezda kreće od Galatasaraja

Izvor: B92, 10.Jul.2014, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Zvezda kreće od Galatasaraja

Košarkaši Crvene zvezde Telekom prvi ovosezonski meč u Evroligi igraju sa Galatasarajem 16. ili 17. oktobra u Beogradu.

U drugoj rundi crveno-beli nedelju dana kasnije gostuju Neptunasu na zapadu Litvanije, a u trećem kolu 30. ili 31. oktobra Zvezda dočekuje Valensiju.

Potom sledi još jedan meč kod kuće, 6. ili 7. novembra sa Olimpijakosom, a prvi krug tim Dejana Radonjića zatvara gostovanjem Laboral Kuči u Vitoriji.

U drugom krugu rivali su naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isti, samo sa različitim domaćinstvima – u šestom kolu 20. ili 21. novembra Zvezda gostuje Galatasaraju u Istanbulu, zatim sledi meč kod kuće sa Neptunasom, pa gostovanja Valensiji i Olimpijakosu, da bi u poslednjem kolu Zvezda dočekala Laboral Kuču.

Kompletan raspored prve faze Evrolige pogledajte na ovom linku.

Mladi košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je za B92 da je grupa u Evroligi ujednačena, slično kao i prošle sezone. Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je zadovoljan protivnicima u Evroligi, iako je njegov tim mogao i bolje da prođe prilikom žreba u Barseloni.

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović kaže za B92 da će crveno-beli najverovatnije sve mečeve Evrolige igrati u Kombank areni.

Generalni menadžer Olimpijakosa Hristos Stavropulos izjavio je da je srećan što je njegov tim izvučen u istoj grupi sa Crvenom zvezdom. Sportski direktor Laboral Kuče Feliks Fernades kaže da je Zvezda klub bogate istorije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako vam se čini Zvezdin raspored mečeva u Evroligi?

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2014

Košarkaši Crvene zvezde prvi meč u predstojećoj evroligaškoj sezoni igraće protiv Galatasaraja 16. ili 17. oktobra u Beogradu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.