Dženkis: Srećan sam što sam se vratio u Zvezdu

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Avg.2016, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženkis: Srećan sam što sam se vratio u Zvezdu

Košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins rekao je danas da je srećan što se vratio u beogradski klub i da dobro zna kakve ga obaveze očekuju u predstojećoj sezoni.

"Mnogo sam srećan što sam ponovo u Beogradu i Crvenoj zvezdi. Nema priče, sledi nam veliki rad, jer nas čekaju velike obaveze u Evroligi i ostalim takmičenjima. Sve ostalo sada >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nije važno, probleme ćemo rešavati u hodu. Dobro znam šta se od mene očekuje i ja dobro znam šta da očekujem u Crvenoj zvezdi, od trenera, saigrača, uprave. Uostalom to je i jedan od razloga zašto sam se vratio, jer me za Beograd, Srbiju, ljude u njoj, klub i navijače vezuju izuzetne uspomene", rekao je Dženkins po dolasku u Beograd, preneo je sajt kluba.

Dženkins (27) je noćas doputovao u Beograd i popodne će se priključiti treninzima Zvezde.

Amerikanac sa srpskim pasošem je igrao za Zvezdu od 2013. do 2015. godine i osvojio Superligu, Jadransku ligu i dva Kupa Radivoja Koraća. Prošle sezone igrao je za Armani s kojim je osvojio prvenstvo i Kup Italije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.