Džaja punoj Areni pričao koliko je Toma voleo Zvezdu, a onda je nastala ludnica (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džaja punoj Areni pričao koliko je Toma voleo Zvezdu, a onda je nastala ludnica (VIDEO)

U Kombank areni održan je spektakularni koncert u čast velikog boema i jednog od najvećih pevača, Tome Zdravkovića.

Puna "Arena" uživala je u velikim hitovima koje su izvodile zvezde narodne muzike, a u jednom momentu je na video bimu puštena i video poruka legende Crvene zvezde, Dragana Džajića.

Bivši golgeter i predsednik crveno-belih istakao je da je Tom mnogo voleo Zvezdu.

- Njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pesme su imale posebnu čar i draž. To mogu samo talentovani ljudi - rekao je između ostalog, Džajić.

Posle njegove poruke, na binu je izašao Šaban Šaulić.

Pogledajte detalj sa koncerta.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zvezda - Mec iz ugla Dalibora Škorića (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Sep.2016

"Nikada neću zaboraviti momenat iz 15. minuta kada jedan njihov igrač nije znao na koju stranu terena treba da se uputi kako bi izašao iz igre", priseća se bivši fudbaler crveno-belih...Foto: MN Press..U sezoni 1998/99, fudbaleri Crvene zvezde igrali su UEFA kup (današnju Ligu Evrope). U kvalifikacijama...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.