Dva ekskluzivna  prenosa na Areni sport: Crvena zvezda-Sasuolo; Hajduk-Makabi

Izvor: TV Arena Sport, 25.Avg.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva ekskluzivna prenosa na Areni sport: Crvena zvezda-Sasuolo; Hajduk-Makabi

Studijska emisija posvećena revanš utakmici plej-ofa za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Sasuola počeće u 19h i 15 minuta. Gost u studiju biće Zoran Jovičić, nekadašnji napadač Crvene zvezde i bivši fudbaler Sampdorije

Osim izjava aktera, analiza i svih propratnih informacija osvrnućemo se i na nastup još jednog srpskog predstavnika u plej ofu. Ekipa Vojvodine svoj revanš ove runde igra u Italiji protiv AZ Alkmara.

Jedan od derbija plej-ofa je i >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Hajduk-Makabi, a ekskluzivno za Arenu sport govoriće Ivica Šurjak, legenda kluba sa Poljuda i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije. Gol Makabija čuvaće bivši kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Predrag Rajković.

Uz direktan prenos na Areni sport 1 možete pratiti utakmicu Crvena zvezda-Sasuolo u 20h i 30 minuta, dok na Areni sport 3, u isto vreme možete gledati utakmicu Hajduk-Makabi. Domaćin u studiju biće novinar i komentator Arene sport Miloš Milićević, dok će se sa lica mesta javljati komentator Goran Svilar. Utakmicu će komentarisati Nenad Milovanović.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.