Dugujemo daleko manje od pet miliona

Izvor: Beta, 16.Apr.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugujemo daleko manje od pet miliona

BEOGRAD, 16. aprila 2014. (Beta) - Generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Zečević rekao je u sredu da crveno-beli duguju daleko manje od pet miliona evra i da je optimista kada je reč o dobijanju licence UEFA za narednu sezonu.

"Radimo na tome. Objektivni uslovi za izdavanje licence na današnji dan su optimistički, ali monitoring za izdavanje licence traje tri godine... Vama se ne ceni da li ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << danas izmirili svoje obaveze, monitoring traje tri godine... Dokumentacija koju smo dobili od UEFA je obimna, ima više od 50 strana i to sada analiziramo", rekao je Zečević novinarima na stadionu Zvezde.

Evropska fudbalska unija zapretila je Zvezdi kaznama zbog kršenja finansijskih propisa, medju kojima su i neisplaćena dugovanja prema bivšim igračima.

"Mi odgovor UEFA treba da damo najkasnije do 23. aprila. Posle 23. aprila procedura se nastavlja. Oni će dobiti naše izjašnjenje i nastavljamo dalje... Ne može tačno da se izračuna koliko dugujemo. U ovom trenutku radi o relativno malom novcu. Cifra je daleko manja od pet miliona evra, koliko su pojedini mediji objavili", kazao je Zečević.

Generalni sekretar Zvezde je na kraju dodao da će se u narednih nekoliko dana više znati o tome koja je cifra u pitanju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.