Dok se čekaju poslednja pojačanja: Zvezda rešila važno pitanje

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok se čekaju poslednja pojačanja: Zvezda rešila važno pitanje

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman potpisao je novi dvogodišnji ugovor, saopšteno je na zvaničnom sajtu šampiona Srbije.

Tokom karijere 31-godišnji čuvar mreže, nastupao je za Slobodu iz Užica, Javor iz Ivanjice, Zemun, Vojvodinu, Konjaspor, Rad i Tavriju, pre nego što je 2014. stigao u Crvenu zvezdu.

- Na obostrano zadovoljstvo danas je potpisan novi ugovor. Srecan sam što ću i u narednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << periodu braniti boje Crvene zvezde. Ovde mi je jako lepo, a nadam se da će naredna sezona biti istorijska i da ćemo uspeti da se plasiramo u evropska takmičenja - rekao je srpski reprezentativac za sajt kluba.

Za beogradski klub do sada je skupio 37 nastupa, a prošle sezone osvojio je titulu šampiona Srbije i bio proglašen za najboljeg golmana Superlige.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kahriman produžio ugovor sa Zvezdom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2016

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman potpisao je novi dvogodišnji ugovor, saopšteno je na zvaničnom sajtu šampiona Srbije...Tokom karijere 31-godišnji čuvar mreže, nastupao je za Slobodu iz Užica, Javor iz Ivanjice, Zemun, Vojvodinu, Konjaspor, Rad i Tavriju, pre nego što je 2014. stigao u Crvenu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.