Đorđević:  Srećan sam zbog debija, ali nisam zadovoljan

Izvor: Sportal.rs, 26.Okt.2014, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Srećan sam zbog debija, ali nisam zadovoljan

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na svom terenu Donji Srem sa 1:0, u utakmici 10. kolu Superlige. Jedini strelac pred oko 7.000 gledalaca bio je slovenački reprezentativac Nejc Pečnik iz penala 35. u minutu.

Crveno-beli nisu blistali, ali su prekinuli niz od dva meča bez pobede, posle poraza od Partizana i remija protiv Voždovca. Još jedan fudbaler dobio je priliku da debituje za Crvenu zvezdu. Usled suspenzije zbog žutih kartona umesto kapitena Nikole Mijailovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << igrao je Stefan Đorđević.

- Iskreno nisam zadovoljan. Mislim i da pojedinačno i kao ekipa možemo mnogo bolje. Najvažnije je da smo osvojili nova tri boda u teškom meču protiv dobrog rivala, a nakon poraza u večitom derbiju koji nam je teško pao. Srećan sam zbog debija, jer je iza mene težak period od nekoliko meseci tokom kojih nisam igrao iz nesportskih razloga, tako da se i ovom prilikom zahvaljujem Upravi kluba i treneru Lalatoviću na ukazanoj prilici - poručio je Đorđević za zvanični sajt kluba i pohvalio znatno iskusnijeg Mijailovića, čije je mesto u timu zauzeo protiv Pećinčana:

- Takođe, moram da istaknem i kapitena Nikolu Mijailovića koga sam u subotu odmenio. Radi se o pravom predvodniku tima, dostupnom 24 sata za savet i pomoć. Smatram da i Antić i ja uz njega možemo mnogo da naučimo - rekao je Stefan Đorđević nakon pobede nad Donjim Sremom.

(Foto: crvenazvezdafk.com)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.