Direktor Super lige o divljanju Pazaraca: Publika je preterala, moraće država da reaguje (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Super lige o divljanju Pazaraca: Publika je preterala, moraće država da reaguje (VIDEO)

Direktor Super lige Srbije, Vladimir Bulatović, prokomentarisao meč Novi Pazar - Crvena zvezda, koji su obeležile velike tenzije i incidenti na tribinama Gradskog stadiona u režiji navijača domaćih.

On je istakao da ubuduće za ovakve situacije moraju da intervenišu viši državni organi i institucije, i zahvalio policiji što je omogućila nastavak meča posle prekida između 63. i 80. minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
- Kao i uvek kada u Pazaru igraju Zvezda i Partizan, publika stvara velike tenzije. Mislim da je ovoga puta fudbalska publika preterala, nije bilo potrebe da gledamo ovakve scene i da bude prekida meča. Očekujem da delegat i svi komesari podnesu izveštaj i donećemo odluku o nastavku svega. Mislim da je dobro što se utakmica nastavila, ne bi valjalo da je prekid trajao duže.

- Atmosfera u Pazaru prevazilazi često okvire fudbalskih, uglavnom su uvek utakmice Zvezde i Partizana mečevi visokog rizika, ali kada igraju u Pazaru to je još izraženije. Policija je uradila to što je morala, hvala im na angažovanju i oni su pomogli da se utakmica privede kraju. Mi na nivou Zajednice radimo sve što je u našoj nadležnosti, a za ovakve stvari su potrebne da se angažuju mnogo viši organi i državne institucije - zaključio je Bulatović.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Incident,   Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.